fredag 13. mars 2009

OOÆÆÆÆ!

Vi har ikke vann. Altså, hele Honningsvåg(stedet jeg bor på), er uten vann. Det har vært borte siden i går kveld en gang, og skulle egentlig komme tilbake i 06.00-tiden i dag tidlig. Nå kjenner jeg at jeg virkelig er avhengig av vann. Jeg skulle jo dusje, lage meg te og vaske klær. Huff, jeg fikk dårlig samvittighet nå. Tenk at jeg sitter å klager over at jeg ikke får drukket min daglige kopp te, når folk dusjer i og drikker slikt vann hver dag. Egentlig kan man jo ikke få dårlig samvittighet heller, for det er jo ikke noe jeg, alene, kan gjøre. Om jeg lar være å bruke vann en dag, så blir det jo ikke noe bedre for disse folkene. Men jeg har bestemt meg for en ting; en dag skal jeg redde verden! Det har vært min drøm siden jeg var 12 år gammel.
  • Har du en drøm som du virkelig har lyst til å gjennomføre?

5 kommentarer:

Marianne sa...

Det er så kjipt å ikke ha tilgang til vann, samme gjelder strøm!
Hihi, redde verden! Da må du trå til snart:D

Kristina sa...

Har så mange drømmer jeg har lyst til å gjennomføre! :) Syns så synd på folkene i Afrika osv, som ikke har vann jeg også..

Anonym sa...

off... kan ikke engang tenke meg hvordan du har det uten vann. jeg er selv anhengig av det!
stilig blogg du har forresten.

sjekk min:
http://cristianosatnettby.blogg.no

Camilla sa...

Så kjipt å ikke ha tilgang til vann! Jeg er avhengig av å dusje nesten hver dag, får fett og flatt hår dagen etter jeg dusjer, dessverre arvet det av min far :P Haha..

Men som du sier, mange som må leve med å være uten det hver dag!

Vutarie sa...

meh, vannet vårt har forsvunnet helt før også, og det er grusomt! man skjønner liksom ikke hvor avhengig man er før det er borte. håper vannet kommer tilbake snart, da

Follow this blog with bloglovin

Follow Kine Helene