lørdag 21. november 2009

OOOPS..

Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å beklage egentlig. Jeg mener, for at jeg er så dødsdårlig å blogge. Jeg vet ikke om noen engang har merket at jeg har vært borte, men. Jeg har ikke gjort så utrolig mye spennende siden sist. Kort fortalt har jeg slutta på skolen og begynt å jobbe. Jeg jobber på Polarn O.Pyret, og jeg stortrives virkelig! I kveld har Michelle vært på besøk hos oss. Vi har spist fajitas, sett X-faktor, drukket kaffe-baileys og spilt brettspill. Jeg liker slike dager, når alt bare er kos. Ellers har jeg ordnet adventsstaken klar. Det er vel første søndag i advent førstkommende søndag, er det ikke? Jeg er i allefall klar for jul, den kan bare komme med en gang egentlig, synes jeg.
Så, hvordan går det med dere?

5 kommentarer:

Hjertebarn sa...

Med meg går det veldig bra! ;D

Marte Øverås sa...

Hvor her du sluttet på skolen? :)

Cecilie sa...

Jeg har merket at du har vært borte! :)

Så hyggelig at du trives i ny jobb. Og høres ut som du hadde en hyggelig kveld i går. Er enig, er så digg med sånne kvelder!

Advent begynner neste søndag, men er jo greit å være klar :)

Theri sa...

Greit med et pauseår om en er skolelei, eller føler en har valgt feil. :) Advent begynner om åtte dager. :) Lurer på om jeg skal lete frem esken med julepynten her, selv om det er ufattelig lite julepynt i den. :P Tror vi må kjøpe oss mer julepynt. :P

Lise G sa...

SV: Pølse vel? :)

Follow this blog with bloglovin

Follow Kine Helene