onsdag 3. februar 2010

BLOGSPOT ELLER BLOGG?

Jeg har i en stund vurdert å bytte fra blogspot.com til blogg.no. Jeg har nesten bestemt meg for å bytte, det eneste som holder meg tilbake er at jeg synes blogg.no ser så rotete ut.
Så, nå lurer jeg på om det er noen her som har erfaringer å dele med meg. Er blogspot bedre enn blogg, eller omvendt? Kom gjerne med alternative og kreative bloggnavn også. Jeg har ingen anelse selv. Vi kan vel si det slik at om mange(det vil si over 5 stk) kommer med et forslag, gjør vi dette til en liten minikonkurranse. Vinneren får selvfølgelig en liten overraskelse i posten. :) Åh, gjør meg glad nå!

15 kommentarer:

Rebekka-Jennie sa...

Jeg liker blogspto best jeg ;) Synes det er større frihet :D

Ingvill Karine sa...

sv; takK!
Jeg blogget lenge på blogspot før jeg byttet til blogg. For min del syns jeg blogg.no har bedre utseende enn blogspot + at jeg føler jeg har en bedre oversikt over kommentarer,statestikk,innlegg osv. :) søt blogg, though :)

Randi sa...

Selv er jeg veldig glad i blogspot. Etter at jeg har fått mer kontroll over html så fungerer det veldig bra. Har hørt at det er veldig mye rot på blogg.no, så holder meg her, enda. Men om ønsket er en større blogg med flere lesere uten å gjøre så mye så er nok blogg.no tingen.

martine sa...

Jeg har bare prøvd blogg.no jeg - men jeg liker meg veldig godt der.. Det er lettere å kommentere der - og det tror jeg gjør at man får mer kommentarer i hvertfall! ;)

Synes du burde ha ett kort navn i hvertfall - det husker folk bedre! Du har ikke noe kallenavn eller noe du kunne bruke? Ser kinehelene.blogg.no i hvertfall er brukt!

Maria Isabell sa...

Jeg har tenkt på det samme selv, men er redd for å miste lesere .. Men, jeg trives jo med blogspot også :D Har prøvd meg frem på blogg.no, men jeg bruker jo 100 år på å lære :P

Carina sa...

Jeg er hardbarka blogspot-fan :P Har aldri brukt blogg.no selv, nettopp på grunn av all reklamen de plastrer rundt på siden osv!

. sa...

Blogspot!
Jeg har alltid vært blogg.no bruker, men ble så dritlei til slutt. Blogspot ville jeg absolutt IKKE ha, så jeg prøvde så og si alt annet; wordpress, ipublish, tumblr osv.. Ikke noe av det heller synes jeg var så spessielt bra, så jeg ga blogspot en sjanse. og TRO MEG, det slår blogg.no. Lett! Du slipper forstyrrende og irriterende reklame i veien, selv synes jeg design greia der er mongo, men det kan hende bare er meg. Nå forbinder jeg også blogg.no med bloggdrama. Bloggere som bare rakker ned på andre bloggere. Forferdelig slitsomt. Syns f.eks oversiktssaken på blogg.no er bedre enn her på blogspot, men ikke søren om jeg bytter tilbake. haha. så mitt råd: hold deg til blogspot! Blogg.no funker en periode - men så går du lei, virkelig lei!

:D

Kristina sa...

tusen takk for det :D jeg byttet til blogg.no for ikke så lenge siden, etter at jeg hadde blogget på blogspot i over et år. Valgte å bytte fordi jeg var så lei av å ikke forstå noe av designoppsettet og HTML på blogspot. Syns det var litt uvandt og litt smårotete på blogg.no i begynnelsen, men det er bare en vanesak :) man tenker ikke over det etter en stund, så du kan jo forsøke å bytte :D hvis ikke du trives på blogg.no så forsetter du bare på bloggen her på blogspot :D
xoxo

Kristine sa...

Nei blogg.no er ikke no bra synes jeg! Det er bloggbyen.com som gjelder :) Eller blogspot.com!

Anonym sa...

Syns du fint bare kan fortsette å ha den her bloggen :) Den e oversiktlig og fin :)

Tone sa...

En ting jeg liker veldig godt med blogspot er at man slipper omtrent all spamming. Hadde blitt sprø av å få "Så fiiiiiin blogg du har:* Kommentere min?;)) Da hadde jeg blitt sååå glad:D:D:D:D"-kommentarer hver dag.

Men det er sikkert mye annet positivt med blogg.no, og jeg har aldri prøvd noe annet enn blogspot, så jeg burde vel egentlig ikke uttale meg:)

Carina sa...

Æ bytta jo fra blogspot til blogg. no, kun fordi de fleste av vennan mine hadde blogg der, så det blei lettere å følge me når dæm oppdaterte. De fleste andre blogga æ les har åsså blogg.no. Bortsett fra din da! ;)

Syns egentli ikke d e så stor forskjell på de to platforman, å man kommer like lett inn i blogg.no som blogspot. Eneste æ synes at opplasting av bilde e lettere å bedre på blogspot.

E forrestn fortsatt innom blogspot-profiln min hver dag.. :)

Eirin sa...

Tro meg, du kommer ikke til å angre om du bytter til blogg.no. Rotet venner du deg fort til, også er det mye lettere å få bloggen til å se ut akkurat slik du vil:)

Hjertebarn sa...

Jeg synes blogg.no fungerer supert! Synes alt er veldig lett! Tidligere var det en del problemer med opplastning av bilder, men det har ordnet seg. :) Synes at blogspot kan virke litt tomt i mange tilfeller, men det er sikkert fordi jeg er vant til ting på sidene fra blogg.no. :p
Du kan jo hete hjertebarn. Nei, glem det, det er jo meg! Eller så kan du hete stevesipiiija. Haha! Nei på ordentlig, du kan bruke pen.blogg.no. Det er veldig lett å huske! :)

Marte Øverås sa...

Bruk heller wordpress ;)

Follow this blog with bloglovin

Follow Kine Helene